Adó 1%

 

Kedves Egyesületi Tagok, Pártoló tagok, Szülők, Rokonok, Barátok!

Egyesületünk mindent megtesz azért, hogy a különböző korosztályú versenyző-, és kedvtelési sportolóink megfelelő minőségű edzéseken vehessenek rész. A terem és a sporteszközök, felszerelések mindig rendelkezésünkre álljanak olyan mennyiségben, ahogy az szakmailag indokolt. Szintén sportszakmai szempontok szerint igyekszünk összeállítani versenynaptárunkat, és szorgalmas, tehetséges versenyzőinket rangos viadalokra utaztatjuk. Az immár hagyományosan EKBSE versenyeket (OB és Mikulás Kupa) továbbra is magas színvonalon kívánjuk megrendezni, hogy tagjaink és városunk büszkék lehessenek teljesítményünkre.

Az egyesület vezetése mindehhez igyekszik megteremteni a pénzügyi feltételeket.

Támogat bennünket városunk Esztergom, az Országos Szövetségünk, van néhány céges és magánszemély támogatónk is.

Kérlek Benneteket, hogy idén fordítsatok különös figyelmet a rendelkezésre, mert nagy szükségünk van minden egyes forintra. A versenyek költségeiből mind nagyobb részt szeretnénk vállalni, hogy ez a szülőket, vagy az épp csak munkába állt fiatal sportolókat minél kevésbé terhelje. Felszereléseket vásároltunk és fogunk is még. Edzőtáborokat és más kellemes közösségi programokat szervezünk. Minden rendelkezésünkre bocsátott forintot kizárólag, -és bárki által ellenőrizhetően- csakis a fenti célokra fordítunk.

A rendelkezés megkönnyítése céljából csatoljuk nektek az adószámunkkal már kitöltött nyilatkozatot. Ezt kell a bevallással együtt eljuttatni a NAV-hoz. A munkahelyi bevallások esetén a könyvelésen jelezni kell, hogy számunkra szeretnétek az 1%-ot felajánlani. adószámunk: 18611856-1-11

Szeretném még felhívni figyelmeteket a nyomtatvány alján lévő rubrikára, (Hozzájárulok hogy…) amit be kell „X”-elni ahhoz, hogy lássuk, kitől érkezett a felajánlás. Ugyanez a teendő akkor is, ha valaki az internetes ügyfélkapunk készíti el bevallását.

Bízom benne, hogy idén már a korábbi évekhez hasonló összeget, vagy annál is többet sikerül összegyűjtenünk. Az egyesület vezetői természetesen már nyilatkoztak az EKBSE javára.

Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!

Üdvözlettel: Baráth Károly

                     elnök EKBSE